آجیل سرشار از مواد مغذی

1-  گردو

گردو با نام علمی Juglans از خانواده Juglandaceae است.       مغز گردو ، ماده خوراکی خوش طعمی است که مقدار زیادی چربی ، پروتئین ، مواد قندی و نشاسته ای و سایر مواد مغذی را داراست که هم به عنوان خوراکی و آجیل و هم به عنوان ماده اولیه برای تهیه روغن های گیاهی و دارو از آن استفاده می شود . گردو از نظر مواد مغذی به ویژه اسیدهای چرب ضروری و اسید های چرب غیر اشباع غنی بوده و برخلاف سایر خشکبار گردوی تازه و جوان حاوی مقادیری ویتامین C  نیز است . مصرف گردو به طور منظم برای حفظ لطافت پوست مفید است . روغن گردو نیز به دلیل دارا بودن  اسیدلینولئیک  در حفظ شادابی پوست مؤثر می باشد . ویتامین و روی موجود در گردو نیز برای پوست مفید هستند .

 

 تهیه شده در بخش کشاورزی ( حامد پرویزی )