گیاه شناسی
آجیل سرشار از مواد مغذی
1- گردو
گردو با نام علمی Juglans از خانواده Juglandaceae است. مغز گردو ، ماده خوراکی خوش طعمی است که مقدار زیادی چربی ، پروتئین ، مواد قندی و نشاسته ای و سایر مواد مغذی را داراست که هم به عنوان خوراکی و آجیل و هم به عنوان ماده اولیه برای تهیه روغن های گیاهی و دارو از آن استفاده می شود . گردو از نظر مواد مغذی به ویژه اسیدهای چرب ضروری و اسید های چرب غیر اشباع غنی بوده و برخلاف سایر خشکبار گردوی تازه و جوان حاوی مقادیری ویتامین C نیز است . مصرف گردو به طور منظم برای حفظ لطافت پوست مفید است . روغن گردو نیز به دلیل دارا بودن اسیدلینولئیک در حفظ شادابی پوست مؤثر می باشد . ویتامین و روی موجود در گردو نیز برای پوست مفید هستند .
تهیه شده در بخش کشاورزی ( حامد پرویزی )
+ نوشته شده در سه شنبه دوازدهم آذر ۱۳۸۷ ساعت 12:0 توسط مدیریت
|
مجموعه خوانسار پاتوق اوقات خوشی را برای شما آرزو کرده و امید آن است تا در شناخت بهتر شهر خوانسار شما بیننده عزیز را یاری نمایند حسن کارمان را به دیگران و معایب آن را به خودمان بگویید